Let's have some fun!

Educatie is een gedeeld project van Theater Utrecht en DOX. Een succesvolle samenwerking tussen het stadsgezelschap van Utrecht en dé ontwikkelinstelling voor jongeren van Nederland! 

Samen dagen wij jongeren uit hun gedachten, ideeën, ervaringen en dromen uit te wisselen, vorm te geven en te tonen middels de podiumkunsten. Op deze website vind je ons aanbod. 

We werken met een energieke en diverse groep docenten. Allen hebben een eigenzinnige kijk op de wereld, een eigen stijl en een sterke persoonlijkheid. Ze brengen iets van zichzelf en de wereld waarin ze leven mee het klaslokaal in. Of dit nu gaat over urban arts of nieuwe technologische kennis!

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

september tot en met november 2022

januari tot en met februari 2023

februari tot en met april 2023

hele jaar door

Bekijk ons actuele aanbod, selecteer de activiteiten die geschikt zijn voor jouw leerlingen en boek direct. Kom je er niet uit of wil je een programma op maat? Neem dan contact op! 

Dan verzinnen we samen iets.

OVER ONS OVER ONS OVER

OVER ONS OVER ONS OVER

OVER ONS OVER ONS OVER

OVER ONS OVER ONS OVER

DOX

DOX is hét huis voor makers en jonge performers uit verschillende (sub)culturen. Cross-overs tussen theater en dans zijn bij ons favoriet, vormen als spoken word en hiphop zijn inspiratiebronnen.

Theater Utrecht is het stadsgezelschap van Utrecht en maakt geëngageerd en cutting edge theater. We putten daarbij uit allerlei mogelijke bronnen: van eeuwenoud tot hagelnieuw, van proza en film tot poëzie.